luni, 26 ianuarie 2009

Parca incep sa ma cunosc

Urasc sa ma trezesc dimineata si mai ales urasc ziua de luni. Lunea este ziua in care incepe calvarul de 5 zile, cand auzi zgomotul infernal al ceasului care suna mult prea devreme.
Mi-am dat seama ca unele dimineti nu sunt atat de urate precum celelalte, sunt chiar dragutze as putea spune. Dar de ce doar unele?
Pey astazi mergand eu spre birou prin ploaie, mi-am dat seama de un lucru. Ma plictisesc! Cand mi-am schimbat locul de munca am fost cea mai fericita persoana din lume, asta a durat o luna.Cand mi-am planuit sa plec in Londra, zburdam de fericire cu 2 luni inainte si una dupa intoarcere.
Sunt o persoana foarte dificila.Ma plictisesc extraordinar de repede, si plictiseala ma face nefericita. Trebuie sa se intample tot timpul ceva nou in viata mea, o schimbare de look, o plecare in alta tara, o zi numai de shopping, o intalnire cu niste vechi prieteni, o cina romantica cu iubitul meu la un restaurant deosebit.
Dar ma bucur enorm ca am aflat asta despre mine. De stit, stiam ,deoarece toate horoscoapele spun ca ma plictisesc repede, si ca nu stau prea mult intr-un singur loc, si ca as putea muri de plictiseala:))
Dar acum am inteles ce inseamna. Am inteles ca daca nu am un scop clar in viitorul apropiat pe care sa il astept un nerabdare si care sa imi aduca bucurie, sunt nefericita. Toti suntem asa ? Cu totii suntem satui de clasicul : Birou-Pat-Birou-Pat?Sau sunt eu mai speciala?

Niciun comentariu: