miercuri, 3 decembrie 2008

Romanii s-au nascuti nesimtiti?

Ma intreb de multe ori acest lucru...
cand te impinge cineva sa se urce primul in metrou in fata ta.
cand te duci intr-un supermarket si vanzatorul se uita la tine de...mai bine te-ar injura.
cand vrei sa intrebi pe cineva cum poti ajunge undeva si trece pe langa tine nepasator.
cand daca vrei sa iei un taxi ce sta la coltul strazii si il intrebi daca e liber, iti spune cu jumatate de gura: "Mdeah..." si daca mai vrei sa mergi si in crangasi zice: "aoleooo domnisoara, acolo mergeti la ora asta? Ma scuzati domnu' ca v-am deranjat. Acolo locuiesc si trebuie sa ajung repede acasa!" si daca ai marea nesimtire sa nu ii lasi bacsis, nu iti zice nici la revedere.

Fratilor, asta este job-ul vostru, pentru asta sunteti platiti. Nu suntem noi de vina ca trebuie sa cumparam o paine, sau ca trebuie sa luam taxiul. Hai sa nu ne mai uitam urat, sa injuram pe sub mustata si sa ne purtam in acest hal. Cat despre bacsis ,mie nu imi da nimeni bacsis ca ma trezesc in fiecare dimineata sa vin la serviciu.Asa ca nu va mai uitati urat ca nu lasam bacsis.

2 comentarii:

Ernest_one spunea...

depinde unde lucrezi asta app de "bacsis", asta cu uitatul urat nu e normal dar e firesc in conditiile de trai pe care le avem , cum as putea eu ca taximetrist care iau contact cu 100 de oameni nebuni pe zi sa ti mai zambesc si sa ti spun la revedere cand io ma gandesc ca nu am cu ce sa mi platesc rata la masina etc, sau cum as putea eu ca vanzator la paine sa zambesc cand salariul meu e de 600 ron bani care sunt echivalentul a unei distractii in club intr o noapte.Cum putem sa nu mai fim crispati si rai ?????

Ernest_one spunea...

deci raspunsul la intrebare este: "Nu ne-am nascut nesimtiti, am devenit pe parcurs, io as zice mai degraba indiferenti si reci!"