miercuri, 19 noiembrie 2008

De ce ne facem blog?

M'am tot gandit de ce isi face lumea blog si nu am gasit neaparat motivele, dar mi-am dat seama de un lucru.Blog=fostul jurnal de cand eram mici, unde ne asterneam pe hartie sentimentele de dragoste, de ura, fericire, tristete, nervi, etc. Era locul in care te puteai descarca de energia negativa acumulata peste zi. Intr-adevar mai exista varianta sa povestesti cuiva, dar acea persoana va fi nevoita sa stea sa te asculte, uneori nu este de acord cu tine, de acolo incep alte certuri, discutii in contradictoriu=>alti nervi=>scopul tau de a te descarca s-a cam dus. Sau cateodata chiar nu ai chef sa spui cuiva si te descarci mai bine scriind aceste ganduri.

Jurnalul sau blogul este prietenul tau cel mai bun care stie sa asculte cel mai bine. Diferenta dintre jurnal si blog este aceea ca jurnalul era al tau si numai al tau si nu avea voie nimeni sa se atinga de el. Blog-ul este si pentru prieteni.

Mi-am facut si eu blog-ul asta acum ceva timp, dar l-am abandonat din lipsa de timp; dar am revenit la el si sper sa am timp sa imi impartasesc sentimentele si gandurile, pentru ca am o gramada!

Un comentariu:

pink spunea...

bun inceput :)
check mine too
http://sunshineinmyshoes.blogspot.com/

ok, ok, unele posturi sunt mai triste dar... o sa iti placa...nu o sa iti placa... hmmm