joi, 20 noiembrie 2008

2nd hand

Cand merg dimineata spre serviciu, trec pe langa un second hand din zona lizeanu. Intr-o dimineata vad scris pe geam, mare cu rosu: "Pe 20 Noiembrie primim marfa din Anglia". Astazi, treceam ca de obicei prin zona pe la ora 8.30 si vad o mare coada in fata unui magazin. pe usa scris Deschide la ora 9.00.Ei bine, da, ati ghicit. Lumea statea la coada la usa unui 2nd hand la ora 8.30 dimineata pentru a-si achitiona tzoalele ce veneau din Anglia.
Erau oameni bine imbracati si barbati si femei, genul cu care te intalnesti prin mall-uri.
"I couldn't help but wonder"....oare este de la criza cu care ne confruntam? sau poate hainele second hand venite din Anglia sunt mai bune decat cele noi din Romania?

3 comentarii:

Anonim spunea...

In primul rand, da-mi voie sa iti urez bun venit pe blogspot.com. In al doilea rand, tocmai ieri am invatat despre "imaginea de marca" care spune destul de multe despre client. Una este cand spui "uite ce haine mi-am luat din mall" si alta este cand spui "uite ce haine mi-am luat. Sunt din Anglia!"...Parerea mea.

Roxanne spunea...

Si alta e cand zici....uite ce haine mi-am luat din 2nd hand:)) pacat ca trebuia sa ajung la serviciu ca ma opream si eu;))

pgogo spunea...

Fiecare interpreteaza cum considera. Dar una daca spui haine 2nd hand si alta haine 2nd hand din Anglia...

Nu stiu daca stii cine sunt...